Romatermit Construct S.R.L., este un producător român, cu o vastă experienta si consacrat pe piata romaneasca in calitate de producator de sisteme complete pentru anveloparea cladirilor industriale si civile, sisteme complete de invelitori metalice pentru acoperisuri noi sau renovate si sisteme complete de izolare termica si fonica a cladirilor.

    Astfel, gama noastra de produse este compusa din:
  • panouri sandwich cu spuma poliuretanica PUR/PIR
  • tabla plana prevopsita, laminata si galvanizata la cald, in rulouri sau debitata pe lungimi standard,
  • tigla metalica si tabla cutata modelele:  mediterraneo new-master, H35, H40, R23, R13, R12
  • sisteme de colectare si drenaj a apelor pluviale Polnebo
  • sisteme de imbinare si corectie strat protectie furnizate de producatorii Polnebo si Gunnebo.

Calitatea produselor noastre, este certificata atat prin documentatia si agrementarile tehnice obtinute, cat si prin portofoliul foarte mare de parteneri care, au decis sa le includa in lista lor de produse traditionale de oferta. In categoria acestora, se numara deja si o parte importanta de magazine de tip DIY ale unor retele internationale.

Calitatea superioara a materiei prime folosite precum si sistemele de management implementate inca din anul 2006, ne indreptatesc sa afirmam ca asiguram mentinerea unei calitati permanente pe tot parcursul procesului de productie, rezultand astfel produse competitive atat pe plan national cat si international. Toate produsele noastre sunt agrementate si avizate atat din punct de vedere tehnic, cat si sanitar-veterinar. In plus, intreaga noastra gama de produse nu aduce atingere asupra mediului inconjurator, acestea fiind in intregime ecologice.

ISTORIE

Inca din anul 2003, noi S.C. Romatermit Construct S.R.L., am devenit unul dintre producatorii cu traditie, consacrati pe piata romaneasca a producatorilor de materiale destinate constructiilor, cu sistemele tip sandwich de anvelopare a cladirilor(panouri sandwich), destinate atat constructiei cat si renovarii de cladiri civile si industriale.

S-a nascut astfel panoul sandwich cu miez de polistiren expandat OK ISOPANEL®. Pornind de la acest produs, oferta s-a diversificat prin executia tablei cutate, zincata si prevopsita TC H35, ca si produs de sine statator, toate aceste produse fiind completate cu o gama specifica de accesorii de inchidere.

In anul 2005, datorita cererii tot mai mari de pe piata romaneasca, compania noastra a decis introducerea in productia proprie a sistemelor de invelitori metalice profilate (tigla metalica), destinate invelirii sarpantelor atat ale cladirilor civile cat si celor industriale. S-a nascut astfel tigla metalica in cele doua variante de executie deja cunoscute pe piata, modelul classic® sau master®, completate fiind de o gama specifica de accesorii de inchidere a sarpantei. In plus, pentru a completa sistemele de invelitori metalice, am introdus in oferta noastra si sistemele pluviale Raiko.

Pentru a completa oferta noastra, din anul 2008, am decis ca in portofoliul nostru de productie sa introducem si gama sistemelor de izolare/reabilitare termica a cladirilor, pentru a asigura realizarea uneia dintre componentele panourilor sandwich, nascandu-se astfel gama de polistiren expandat de interior si de fatada cu diferite caracteristici denumit eco–wall®, toate acestea fiind produse in fabrica noastra situata in comuna Jilava, jud. Ilfov.

Fabrica noastra dispune in acest moment de doua linii de productie continua pentru executia panourilor tip sandwich, trei linii de productie continue pentru profilarea tiglei metalice si o linie completa de productie a polistirenului expandat, toate fiind automatizate astfel incat intreg procesul de productie sa fie atent monitorizat, eliminandu-se in timp util eventualele abateri de la calitate si toate celelalte costuri suplimentare neproductive.

Avantajele productiei proprii sunt: pretul de productie scazut, comparativ cu produsele similare de pe piata, acesta reflectandu-se in mod pozitiv in pretul produsului final, timpul de executie si manopera sunt considerabil reduse, livrare rapida si conditii de plata avantajoase, totul intr-un sistem foarte flexibil. Astfel, datorita tuturor acestor avantaje mentionate mai sus, am devenit unul dintre furnizorii consacrati de tigla metalica, accesorii si sisteme pluviale, al unor lanturi internationale de magazine de retail de tip DIY prezente in Romania.

In plus, asiguram tuturor clientilor nostri, consultanta de specialitate pentru montajul si aplicatiile specifice acestor produse. Calitatea superioara a materiei prime folosite precum si sistemele de management implementate inca din anul 2006, ne indreptatesc sa afirmam ca asiguram mentinerea unei calitati permanente pe tot parcursul procesului de productie, rezultand astfel produse competitive atat pe plan national cat si international. Toate produsele noastre sunt agrementate si avizate atat din punct de vedere tehnic cat si sanitar-veterinar. In plus, intreaga noastra gama de produse nu aduce atingere asupra mediului inconjurator, acestea fiind in intregime ecologice.